LES TRILLES
Les Trilles es cultiva al Camp de Bellaguarda (Lleida) amb productors que porten més de 90 anys cultivant el mateix fruit, l’arbequina, per obtenir el seu oli monovarietal. Al 2001 és certificat amb el segell de Producció Integrada que les hi permet supervisar la qualitat de l’oli en totes les seves etapes.
LUQUE
7 generacions de tradició olivera han transmès el saber i experiència a la família Luque, que ha crescut sempre en l’explotació ecològica. Luque és la màxima expressió del concepte de qualitat i respecte al medi ambient, combinant noves tecnologies amb la forma tradicional de cuidar l’olivar per obtenir un OOVE d’altíssima qualitat.
BONILLA A LA VISTA
L’èxit de Bonilla es remunta al 1932 a Ferrol on Salvador Bonilla va començar amb un lloc de fira amb el qual recorria els pobles amb xurros i patates fregides. Han aconseguit l’excel·lència amb la millor matèria primera: patata seleccionada, oli d’oliva i sal marina com a ingredients únics.
ANACONDA
Anaconda és un crit contra la indústria dels snacks poc saludables, amb publicitats enganyoses i dissenys antiquats. El seu objectiu és omplir els nostres rebosts amb snacks del segle XXI. Com? Millorant els valors nutricionals dels snacks, produint-los amb energies renovables, afegint productes d’agricultura ecològica i amb uns dissenys cuidats fins a l’últim detall.
MAISON ANDRESY
Maison Andresy compta amb tres generacions davant dels calders de coure per crear i cuinar les millors melmelades pel que fa a les tradicions i la gastronomia francesa. És un producte realment exclusiu i gurmet. Treballen amb fruites d’agricultura ecològica i de proximitat. A més, segueixen un procés d’elaboració molt tradicional i artesanal. I els seus productes es presenten en formats grans i petits, pensats per a restaurants i hotels.
RAYA
L’objectiu de l’empresa Raya és importar productes alimentaris de qualitat de l’Iran a França. És per això que els fundadors treballen directament amb petits productors o cooperatives. Per tant, no tenen intermediari. Després realitzen la importació directa per garantir la traçabilitat absoluta i la frescor dels productes. Tots els productes que s’ofereixen són de la collita de l’any. També són, en la seva majoria, certificats ecològics.
VALLFLORIDA
Els torrons són una de les especialitats Vallflorida. Elaborats amb els ingredients més fins i tenint en ment una perspectiva creativa i artesanal. La pastisseria Vallflorida pasta, forneja i decora un per un els seus productes amb els millors ingredients des de l’any 1983.
El 2010 reben premis a 2n millor xocolater espanyol ia 2n millor pastisser espanyol. I l’any 2023 obtenen el premi al millor panettone de l’estat espanyol.