Les Marques

SANTA OLIVA

La nostra marca pròpia. El nostre oli de la Terra Alta sense filtrar és de producció limitada a 1000 litres i seleccionem únicament les millors olives abans d’envasar-les sota la nostra marca.

clos-torre-logo

CLOS DE LA TORRE

Família amb gran tradició oleícola de l’Empordà que combina les oliveres centenàries autòctones amb plantacions modernes importades.

AVGVSTVS FORVM

Dins dels seus cellers, els vinagres Forvm fermenten de forma artesanal, amb un vinagre mare que ja ha passat de generació en generació. Uns dels vinagres més estimats pels xefs del país.

logo-gaeta

LA GAETA

Els seus productes són DO Protegida Terra Alta. La seva finca La Gaeta està situada a Villalba dels Arcs (Tarragona) on produeixen les varietats Arbequina, Sevillana i Empeltre.

MALLAFRÉ

Mallafré és una almàssera familiar de Riudoms, població de la comarca del Baix Camp (Tarragona). Els seus olis ecològics han rebut el reconeixement del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

MARQUÉS DE VALDUEZA

Aquesta família de gran tradició i moltes generacions, està situada a Mérida (Extremadura), a la finca Perales de Valdueza rodejada del seu olivar, les seves vinyes i ruscs.

DEORTEGAS

Deortegas pertany a una família amb llarga trajectòria en el cultiu de l’olivar i amb almàssera pròpia i 3 finques de cultiu tradicional i ecològic (dues d’elles de secà).

oro-bailen

ORO BAILÉN

Oro Bailén acumula premis i anys a la Guia Flos Olei que certifiquen la seva altíssima qualitat. Elaboradors, envasadors i comercialitzadors, les seves finques es troben a la terra de l’oli, a Jaén molt a prop de la ciutat de Bailén.

LES TRILLES

Les Trilles es cultiva al Camp de Bellaguarda (Lleida) amb productors que porten més de 90 anys cultivant el mateix fruit, l’arbequina, per obtenir el seu oli monovarietal. Al 2001 és certificat amb el segell de Producció Integrada que les hi permet supervisar la qualitat de l’oli en totes les seves etapes.

Luque-logo

LUQUE

7 generacions de tradició olivera han transmès el saber i experiència a la família Luque, que ha crescut sempre en l’explotació ecològica. Luque és la màxima expressió del concepte de qualitat i respecte al medi ambient, combinant noves tecnologies amb la forma tradicional de cuidar l’olivar per obtenir un OOVE d’altíssima qualitat.

chinata-logo

LA CHINATA

Situats a la Sierra de Gata, Cáceres, es tracta d’una empresa de referència en el món de l’oli d’oliva espanyol. Destaquem la seva varietat de Manzanilla Cacereña, ja que el seu OOVE utilitza les olives de menor tamany que no poden ser destinades al consum directe.

ZAMBUDIO

Aceitunas Zambudio és una empresa independent dedicada exclusivament a l’elaboració, guarniment i fabricació d’olives i encurtits en diferents formats i varietats.

DAPORTA

Conservas Daporta s’especialitza en les conserves de marisc i peix de les llonges de Galícia. La seva producció limitada es deu al fet que només utilitza tècniques de producció tradicionals, respectant el medi ambient i seleccionant el producte en la temporada adequada.

OLASAGASTI

Olasagasti treballa únicament el producte de la seva pròpia terra, el Mar Cantàbric, mantenint-se sempre respectuós amb les arts de pesca tradicionals i respectuoses amb l’ecosistema marí. Les peces es netegen, separen i envasen artesanalment.

salaons-moreno

SALAZONES MORENO

D’ençà que es va fundar la fàbrica de conserves a Barcelona, Salaons Moreno manté un procés de pesca i d’envasat artesanal, sense conservants i naturals. El procediment artesanal comença amb una pesca tradicional a la costa del Cantàbric.

Sta_catarina

SANTA CATARINA

És una empresa amb responsabilitat Social: 120 dones d’Açores treballen elaborant la tonyina amb mitjans artesanals i compta amb els certificats: “Save the dolphin”, “Friend of the sea” , “Salto e Vara”  i “Qualidade Açores”. 

BONILLA A LA VISTA

L’èxit de Bonilla es remunta al 1932 a Ferrol on Salvador Bonilla va començar amb un lloc de fira amb el qual recorria els pobles amb xurros i patates fregides. Han aconseguit l’excel·lència amb la millor matèria primera: patata seleccionada, oli d’oliva i sal marina com a ingredients únics.

casa-gispert-fruita-seca-r

CASA GISPERT

Casa amb més de 150 anys d’història. Els seus inicis es remunten a quan era un magatzem de productes colonials que comercialitzava a l’engròs. Ara la Casa Gispert s’especialitza en la torrefacció de cafè i fruita seca.

LA CHURTA

La Churta, ubicada a Lizarraldea, es dedica exclusivament a les conserves ecològiques. El cultiu ecològic segueix les pautes determinades que eviten productes químics i les verdures es manipulen de forma manual en tot el procés, des de pelar-les fins a envasar-les.

viuda-cayo-logo

VIUDA DE CAYO

Localitzada en la Vall de l’Ebre, la marca porta més de 70 anys en el sector de les conserves vegetals apostant per la qualitat i la denominació d’origen de Navarra. Totes les seves collites es fa segons el calendari natural del camp

ANACONDA

Anaconda és un crit contra la indústria dels snacks poc saludables, amb publicitats enganyoses i dissenys antiquats. El seu objectiu és omplir els nostres rebosts amb snacks del segle XXI. Com? Millorant els valors nutricionals dels snacks, produint-los amb energies renovables, afegint productes d’agricultura ecològica i amb uns dissenys cuidats fins a l’últim detall.

STURIA

La marca del primer productor francès de caviar. El caviar s’elabora segons un saber-fer tradicional: els grans es tamisen, renten, salen i envasen a mà i es tasten en cada etapa. Els grans es trien segons criteris tan precisos com la talla, color, fermesa i qualitats organolèptiques.

logo-biscuiterie-la-trinitainepetit

LA TRINITAINE

 La Trinitaine compta amb una història familiar que es remunta a l’any 1955, a la Bretaña francesa. Treballen cada dia per preservar aquest patrimoni culinari regional i transmetre la seva tradició de les galetes a les futures generacions de bretons.

produits-mazeres

LES PRODUITS DE MAZÈRES

Som els únics importadors dels productes d’aquesta petita granja francesa situada a Mazères (entre Toulouse i Auch) que produeix el Foie Gras més autèntic.

CHOCOLATE AND LOVE

Chocolate and Love està fundada per una parella apassionada per la xocolata i preocupada pel benestar social i ecològic. La xocolata es produeix a Suïssa i totes les seves variants són orgàniques i Fairtrade. Porta guanyats 46 Great Taste Awards.

d6b69e86d053488de176c610e4ed

MAISON ANDRESY

Maison Andresy compta amb tres generacions davant dels calders de coure per crear i cuinar les millors melmelades pel que fa a les tradicions i la gastronomia francesa. És un producte realment exclusiu i gurmet. Treballen amb fruites d’agricultura ecològica i de proximitat. A més, segueixen un procés d’elaboració molt tradicional i artesanal. I els seus productes es presenten en formats grans i petits, pensats per a restaurants i hotels.

raya-boutique

RAYA

L’objectiu de l’empresa Raya és importar productes alimentaris de qualitat de l’Iran a França. És per això que els fundadors treballen directament amb petits productors o cooperatives. Per tant, no tenen intermediari. Després realitzen la importació directa per garantir la traçabilitat absoluta i la frescor dels productes. Tots els productes que s’ofereixen són de la collita de l’any. També són, en la seva majoria, certificats ecològics.

logo-castaing

CASTAING

Castaing és una empresa de fois-gras amb una llarga tradició familiar. Castaing sempre ha treballat amb petites explotacions locals i prefereix la cria en total llibertat i amb una alimentació natural.

VALLFLORIDA

Els torrons són una de les especialitats Vallflorida. Elaborats amb els ingredients més fins i tenint en ment una perspectiva creativa i artesanal. La pastisseria Vallflorida pasta, forneja i decora un per un els seus productes amb els millors ingredients des de l’any 1983.

El 2010 reben premis a 2n millor xocolater espanyol ia 2n millor pastisser espanyol. I l’any 2023 obtenen el premi al millor panettone de l’estat espanyol.