LES TRILLES
Les Trilles es cultiva al Camp de Bellaguarda (Lleida) amb productors que porten més de 90 anys cultivant el mateix fruit, l’arbequina, per obtenir el seu oli monovarietal. Al 2001 és certificat amb el segell de Producció Integrada que les hi permet supervisar la qualitat de l’oli en totes les seves etapes.
LUQUE
7 generacions de tradició olivera han transmès el saber i experiència a la família Luque, que ha crescut sempre en l’explotació ecològica. Luque és la màxima expressió del concepte de qualitat i respecte al medi ambient, combinant noves tecnologies amb la forma tradicional de cuidar l’olivar per obtenir un OOVE d’altíssima qualitat.
BONILLA A LA VISTA
L’èxit de Bonilla es remunta al 1932 a Ferrol on Salvador Bonilla va començar amb un lloc de fira amb el qual recorria els pobles amb xurros i patates fregides. Han aconseguit l’excel·lència amb la millor matèria primera: patata seleccionada, oli d’oliva i sal marina com a ingredients únics.
ANACONDA
Anaconda és un crit contra la indústria dels snacks poc saludables, amb publicitats enganyoses i dissenys antiquats. El seu objectiu és omplir els nostres rebosts amb snacks del segle XXI. Com? Millorant els valors nutricionals dels snacks, produint-los amb energies renovables, afegint productes d’agricultura ecològica i amb uns dissenys cuidats fins a l’últim detall.