Enviament i devolucions

Enviaments

Espanya peninsular

Tots els enviaments a la península són gratuïts per compres superiors a 50€*. Per a comandes inferiors a aquest import, el cost del transport és el següent:

  • 6.00€ a tota la península
  • 3.00€ a Barcelona
  • Sense cost d’enviament: recollida a Olivias (no s’aplica cap descompte i has de venir a recollir la teva comanda a la nostra nau).

*Excepte en comandes que continguin algun producte que necessita un enviament en fred. En aquests casos, tot i que l’import de la compra total superi els 50€, s’aplicarà una tarifa d’enviament fixa de 6€.

Els enviaments es realitzen entre 24h i 72h laborables, de dilluns a divendres. Aquest marge depèn del lloc d’entrega i del dia en el qual s’ha efectuat la comanda.
En el moment del pagament, en el camp “Notes de comanda” ens pots especificar si vols que te l’entreguem en un dia i hores concrets!

A Barcelona comptem amb flota de transport pròpia. Per la resta del país, l’agència de transport compleix els mateixos terminis d’entrega i disposarà d’un enllaç per fer el seguiment del transport.

*De vegades els productes de vidre poden venir per separat si l’agència considera que el paquet és massa fràgil.

Envio sin romper la cadena frio

Els productes frescos s’envien sense trencar la cadena de fred, en transport especial, amb un cost addicional de 6€.

Illes Balears 

Els enviaments a les illes tenen un cost fixe de 10€.

Els terminis d’entrega poden ser més llargs degut a les distàncies del transport.

Us farem el seguiment del transport personalment per mail o telèfon.

França

Els enviaments a França tenen un cost fixe de 30€. Es realitzen en un termini de fins a màxim 5 dies laborables.

Disposareu d’un enllaç per fer el seguiment de la vostra comanda.

Els productes en fred no estan disponibles per la venda a França a causa de la fragilitat del producte i el sobrecost del transport. Si vols un pressupost a mida, no dubtis en contactar amb nosaltres a comercial@olivias.es o al 93 443 66 60 !

Devolucions i Incidències

En el cas d’incidència en el transport (trencament, pèrdua, etc.) farem la substitució l’abans possible o podeu demanar el reemborsament, sense cap cost addicional.

Les devolucions es poden reclamar fins 5 dies després de rebre la comanda, 2 dies si es tracta d’un producte fresc (aquests terminis es deuen al fet que són productes peribles). A causa de la naturalesa del producte, aquest ha d’estar sense obrir i l’embalatge intacte.
Pots sol·licitar la devolució a comercial@olivias.es.
En el cas de productes en mal estat o defectuosos, els terminis s’estenen i ho gestionarem a part (per poder gestionar cada cas amb el fabricant). Podràs escollir devolució o que t’enviem el mateix producte en perfectes condicions.

Contacta’ns, si hi ha algun problema ho volem saber per poder oferir-te la millor solució possible!