Patatas Bonilla

Els primers passos de l’empresa es van donar a Ferrol en 1932, on Salvador Bonilla, pare de l’actual propietari, va començar amb un lloc de fira amb el qual recorria els pobles amb xurros i patates fregides. Va arribar a regentar un hotel i un cafè d’estiu. Hi ha fotos de l’any 1932 on es llegeix en un lloc de fira: “Bonilla a la vista, xurros i patates fregides”.

César Bonilla Vázquez forma part de la tercera generació d’una família dedicada al ram de la gastronomia, les seves cinc churrerías “Bonilla a la Vista” són un element clau en l’hostaleria de La Corunya. Al novembre de 1949 es munta la primera churrería al carrer del Orzán; és a partir d’aquest moment, quan es dedica en cos i ànima a aquesta activitat. Van ser la bici i després la moto Guzzi, que es conserva a la fàbrica de Arteixo, els primers vehicles de repartiment de les seves patates fregides, que s’envasaven en llaunes d’1 kg retornables i es repartien per les cafeteries de la ciutat.

L’any 1958 es traslladen a la Rúa Galera, allí el treball els desborda i decideixen deixar les patates fregides, doncs manualment era impossible fer tot el treball. César va guardar la idea durant 30 anys fins a aconseguir fer-la realitat.

Des de l’any 1988 fabrica les seves patates al Polígon de Sabón (Arteixo) amb la millor matèria primera (patata seleccionada i oli d’oliva) aconseguint la qualitat que les caracteritza.

A Olivias distribuïm en exclusiva cada dia les patates arreu de Catalunya.

S'estan mostrant 5 resultats

S'estan mostrant 5 resultats