Publicat el

A Olivias tenim el torró dels millors xocolaters de l’Estat

Els torrons de Vallflorida són d’aquests productes essencials que no poden faltar a la teva taula aquest Nadal. Són realment productes artesanals i creatius alhora.

I no ho diem nosaltres, sinó que els xocolaters Vallflorida compten amb una llarga llista de premis a la seva excel·lència i professionalitat.

El 2010 Lluís Costa va rebre el premi al segon millor xocolater espanyol i al segon millor pastisser espanyol. El passat 7 de novembre del 2023 el pastisser Lluís Costa, de Vallflorida Xocolaters, es proclamava guanyador en dues categories (panettone clàssic i panettone de xocolata) de la ja vuitena edició del concurs Millor Panettone Artesà d’Espanya 2023, organitzat per l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Enhorabona, companys! Agraïm la vostra confiança en nosaltres des del principi. És un orgull haver estat testimonis de la vostra història i dels vostres èxits.

Els torrons són una de les especialitats de Vallflorida. Elaboren tots els seus productes amb ingredients gurmet i de primera qualitat, sempre amb una perspectiva creativa i artesanal alhora. La pastisseria Vallflorida pasta, forneja i decora un per un els seus productes amb els millors ingredients des de l’any 1983.

No et quedis sense els teus torrons!

Descobreix els productes de Vallflorida: