
Et proposem una recepta molt fresca i amb un toc picant deliciosa: una amanida de ventresca de bonítol i carxofes. No te la perdis!
Ingredients per a 2 persones:
- Ventresca de bonítol d’@olasagasti_es
- Cors de carxofes de @viudadecayo
- Olives kalamata
- Guindilles de La Guipuzcoana
- Salsa picant fumada de @lachinatasmokedpaprika
- Vinagre de Xerès d’@orobailen
- Oli d’oliva verge extra d’@orobailen

1️⃣ Tallar i unir les carxofes.
2️⃣ Amanir la barreja amb oli d’oliva verge extra i vinagre de Xerès.
3️⃣ Emplatat: muntar el llit de carxofes i col·locar algunes senceres al voltant, juntament amb les olives. Afegir petits troços de ventresca de bonítol al damunt de les carxofes senceres i un troç mitjà de bonítol al damunt del llit de carxofes. Per últim, afegim 6 o 7 guindilles creant un cercle i un parell de roscos per donar-li un acabat a la composició.
4️⃣ Amanir el plat amb salsa picant La Chinata.

Descobreix més articles:
- Recepta: Ventresca de bonítol i carxofes
- Atún del mar de las Azores, la joya del Atlántico
- Mitos sobre el aceite de oliva Virgen Extra