Publicat el

Recepta: Ventresca de bonítol i carxofes

receta ventresca bonito
Et proposem una recepta molt fresca i amb un toc picant deliciosa: una amanida de ventresca de bonítol i carxofes. No te la perdis!

Ingredients per a 2 persones:

  • Ventresca de bonítol d’@olasagasti_es
  • Cors de carxofes de @viudadecayo
  • Olives kalamata
  • Guindilles de La Guipuzcoana
  • Salsa picant fumada de @lachinatasmokedpaprika
  • Vinagre de Xerès d’@orobailen
  • Oli d’oliva verge extra d’@orobailen

1️⃣ Tallar i unir les carxofes.

2️⃣ Amanir la barreja amb oli d’oliva verge extra i vinagre de Xerès.

3️⃣ Emplatat: muntar el llit de carxofes i col·locar algunes senceres al voltant, juntament amb les olives. Afegir petits troços de ventresca de bonítol al damunt de les carxofes senceres i un troç mitjà de bonítol al damunt del llit de carxofes. Per últim, afegim 6 o 7 guindilles creant un cercle i un parell de roscos per donar-li un acabat a la composició.

4️⃣ Amanir el plat amb salsa picant La Chinata.

Descobreix més articles:

Les nostres xarxes socials:

Subscríbete a nuestra Newsletter y recibirás un cupón del 10% de descuento para realizar tú compra.